Information

Vi är en ungdomsförening som riktar sig främst till barn och ungdomar från 6-25 år, med intresse för hund.

Idag har vi ca 40 medlemmar.

Vi erbjuder följande kurser 2 ggr om året:image4 (1)

• Rallylydnads kurs för barn
  • Barn med hund
  • Agility nybörjarkurs
  • Agility fortsättningskurs

Under våren/sommaren och tidig höst har vi gemensam agilityträning varannan vecka och

alla medlemmar är alltid välkomna.

Hos oss händer en hel del aktiviteter under vår, sommar och tidig höst!

Bland annat, vår-och höst race, träningstävlingar, träningsdagar, lydnadstävlingar och i år

har vi officiell agilitytävling den 10/9 för första gången på en väldigt lång tid.

Förra året provade vi något nytt, ett sommarläger för våra medlemmar och hundarna såklart.

Där bjöds medlemmarna på lunch, middag, frukost och givetvis godis till en rolig film.

Övernattning i klubbstugan, lekar, hundträning, lagtävling. Vi avslutade lägret med fika och

bad på tredenborgs hundbadplats.

Vi har som mål att komma ut och synas. Ökat antal på medlemmar. Hitta på roliga aktiviteter med våra medlemmar och givetvis att ha kul ihop med alla människor och hundar!

Besök gärna vår facebook sida, klicka här!

Hos oss är alla välkomna oavsett hundras, storlek och ålder!