Ni glömmer väl inte?

Instruktörsträff

Måndagen den 20/9 kl 19:00 är det dags för instruktörsträff och vi välkomnar såväl aktiva instruktörer som de som är nyfiken på hur det är att vara instruktör och vill veta mera.

Klubben bjuder på pizza. Du anmäler dig med namn och vilken pizza du önskar till Fia genom sms 0767-902298, senast den 15/9.

Hoppas vi ses!

/ Utbildningssektorn

Hej!

Det är dags att ansöka om vårens rallytävlingar. Vi brukar ha en tävling i april och behöver då en tävlingssekreterare + 1-2 personer till som ansvarar för att organisera tävlingen (ordna funktionärer, priser, rosetter, etc).

Vänligen återkoppla om du vill vara med och organisera, vi behöver ha dessa personer fastställda innan vi ansöker och ansökan ska in denna vecka.

Med vänlig hälsning, Fia

Hundens vecka

Till salu

Vi säljer nu denna Bruksstege till högstbjudande.

Vänligen maila ditt bud till: fia.olofsson@gmail.com senast 2021-09-15

Vi kontaktar respektive budgivare om resultatet inom 7 dagar efter budgivningens slut.

Startpris: 1200kr

Ledande bud: 2000kr

Gör en god gärning! Agria hundpromenad

Den 18-19 september promenerar vi till förmån för de hemlösa hundarna på Hundstallet. I år är promenaden återigen digital – vilket innebär att du och din hund promenerar på hemmaplan och kan vara med oavsett var i Sverige ni bor. För varje hundägare som deltar med sin hund skänker Agria 10 kronor till Hundstallet. Anmäl dig idag! Gå in på Agrias hemsida och läs mer/anmäl dig!
1 2 3 22