Kursstarter!

Ni har väl anmält Er till kurs i höst? Om inte gör det snarast! Mer information om kursutbudet finner du under fliken ”Kurser” här på sidan, håll även koll på klubbens Facebook sida!

okänd_malle_valp_250x374

Valpkurs start 17/8
Nybörjarkurs start 18/8
Rally Nybörjare start 5/10

Sölvesborgs BK inbjuder till träningshelg 2-4/9 2016

Vi kommer att träffas på klubben fre den 2/9 och gå igenom upplägget och dela in oss i de grupper vi vill vara i.

Samling är kl. 18:00.

Ta med något att grilla så äter vi tillsammans efter samlingen.

Anmälan sker till Stefan Nilsson via SMS: 0768-397959 där ni anger vilken gren ni vill träna! Ange även om ni är med och äter på lördags kvällen. Ett sms tillbaka bekräftar er anmälan!

Vi har några ”ansvariga” för de olika grenarna och behöver ha in anmälningarna senast den 15/8 för att eventuellt kunna få in fler ansvariga för de olika grenarna. I de olika grupperna kommer vi sedan att hjälpas åt med all träning.

På lördagskvällen kommer vi att äta gemensam middag på klubben.

Kostnaden för maten är självkostnadspris men ALLA som hjälpt till med något på klubben under 2015/2016 kommer att bjudas på maten! (Kommittémedlem och styrelseuppdrag räknas). Även respektive är välkomna att delta under middagen då till självkostnadspris. Dryck tar var och en med sig själv. (ange ev. specialkost i anmälan)

Det finns möjlighet att sova över i lillstugan (först till kvarn) alternativt egen husvagn som vi ställer upp på RIS Camping utan kostnad.

Vi hoppas på en trevlig helg med hundträning i fokus men även på att bygga upp klubbkänslan till något ännu starkare och såklart visa uppskattning till våra funktionärer som ställer upp och gör våra tävlingar så bra!

Medlemskap i klubben är ett krav!

Rallylydnad

Visste du att….

Rallygruppen har nu börjar med organiserad träning på klubben!

Tisdagar Jämna veckor 18,30.
Det kommer då finnas två ansvariga på plats man kan få hjälp av och även bana eller slingor uppsatta.

Stammis?

Fikar du ofta på klubben erbjuder vi nu dig att betala för ditt kaffe halvårs alt. helårsvis (kalender halvår/helår). Kostnaden för ett kalender halvår är 200kr, för helår 400kr. Betala din avgift, märk upp en kopp med ditt namn eller ta med en egen personlig kopp för att symbolisera att du är en ”stammis” som betalat i förväg för ditt kaffe! Använd DIN kopp när du fikar så vet alla att du betalat i förväg.

Vi litar på att du som nyttjar denna tjänsten håller reda på din kopp och betalar avgifterna när det är dags för en ny period.

Glöm inte att boka din aktivitet på klubben!

Visst är det trevligt när det är fullt med aktiviteter på Vår klubb!

För att göra det lite enklare för oss alla när vi planerar in kurser, tävlingar, kennelträffar mm. behöver vi få in ALLA bokningar som rör planen och stugan i vår kalender. Styrelsen har därför bestämt att ALLA måste boka in sina aktiviteter i vår kalender, detta gör du enklast genom att maila webmastern via kontakt formuläret och därefter även informera om aktiviteten på klubbens Facebook.

Betala din fika med Swish!

Nu slipper du leta efter kontanter varje gång du tar en fika på klubben! Vi är nu anslutna till Swish, så lägg in numret 0709 210490 på din telefon så kan du Swisha din betalning istället. (För att använda tjänsten måste du först ladda ner appen och ansluta till tjänsten via din bank.)

Läs mer om Swish på;  https://www.getswish.se/