Kursstarter!

Ni har väl anmält Er till kurs i höst? Om inte gör det snarast! Mer information om kursutbudet finner du under fliken ”Kurser” här på sidan, håll även koll på klubbens Facebook sida!

okänd_malle_valp_250x374

Valpkurs start 17/8
Nybörjarkurs start 18/8
Rally Nybörjare start 5/10

Rallylydnad

Visste du att….

Rallygruppen har nu börjar med organiserad träning på klubben!

Tisdagar Jämna veckor 18,30.
Det kommer då finnas två ansvariga på plats man kan få hjälp av och även bana eller slingor uppsatta.

Stammis?

Fikar du ofta på klubben erbjuder vi nu dig att betala för ditt kaffe halvårs alt. helårsvis (kalender halvår/helår). Kostnaden för ett kalender halvår är 200kr, för helår 400kr. Betala din avgift, märk upp en kopp med ditt namn eller ta med en egen personlig kopp för att symbolisera att du är en ”stammis” som betalat i förväg för ditt kaffe! Använd DIN kopp när du fikar så vet alla att du betalat i förväg.

Vi litar på att du som nyttjar denna tjänsten håller reda på din kopp och betalar avgifterna när det är dags för en ny period.