• Foton!

I denna annorlunda tid ligger massa saker på is, men ”inte något ont som inte har något gott med sig”. För kanske du har mer tid att spendera med vovven?

• VIKTIGT MEDDELANDE!

På grund av rådande situation vi har i landet med COVID-19, har SKK beslutat enligt nedan. ”SKKs centralstyrelse uttalar att ingen klubborganiserad verksamhet ska genomföras av någon klubb inom SKK-organisationen.

• -Välkommen!

VIKTIGT MEDDELANDE!

Enda undantaget från detta är verksamhet där högst tio personer samtidigt förväntas befinna sig på samma plats utomhus och där de närvarande personerna inte har rest dit från andra delar av landet eller utlandet.

Detta gäller från den 27 mars till och med 31 maj 2020, men beslutet kan förlängas vid behov.

Med klubborganiserad verksamhet avses all form av tävlingsverksamhet, utbildning, träffar, promenader och liknande.

Gällande resor är det tyvärr omöjligt att exakt definiera vad andra delar av landet innebär. Det blir en fråga om personligt omdöme utifrån smittspridningsaspekten.

Klubborganiserad verksamhet som ställs in med anledning av Centralstyrelsens beslut på grund av covid-19 ställas in med hänvisning till force majeure. Läs mer om inställda SKK-evenemang och force majeure.

För mer info från SSK gå till www.skk.se

Detta beslut innebär hos oss att:

• ALL Klubborganiserad verksamhet är inställd tillsvidare. Detta gäller samtliga kurser, organiserade träningar, tävlingar, promenader etc.
  • Klubben är fortfarande öppen för varje medlem och träningsgrupper att träna när man vill.

Vi vill dock uppmana alla samtliga som åker till klubben för att träna i egen regi att tänka på att hålla god handhygien och hålla avstånd till varandra, åk inte till klubben om man är minsta sjuk. Följ Folkhälsomyndighetens råd.

Om ni har några frågor eller liknande tveka inte att höra av er till ordforande@solvesborgsbrukshundklubb.se eller till Frida på 0731468066.

Sölvesborgs Brukshundklubb

Bidra, helt gratis!

En liten påminnelse om att du och din hund kan göra skillnad, helt gratis och dessutom samla in pengar till ett mycket behjärtansvärt ändamål! Allt du behöver göra är att delta.

Läs om evenemanget på Agria och anmäl dig & vovven till årets goda gärning: Hundpromenaden!

Gör en god gärning!

Passa på att göra en god gärning som kommer hemlösa hundar till gagn! I år är det 5-årsjubileum för Agrias Hundpromenad och den blir minst sagt annorlunda; den blir ”digital”.

Så i år kan verkligen ALLA delta!

Hundarna på Hundstallet (hemlösa hundar, i Sverige, som kommer från dödsbon, är ute för omplacering osv) är beroende av den ideella organisationen, så titta in på Agrias hemsida för mer info. Ta nu tillfället i akt och gör skillnad!

-Sprid ordet!

Disa & Pippi

Här är 11 månader gamla Eurasiern Disa. På en av bilderna skymtar kompisen Kosmo och på en annan husse. Och så är ”syrran” Pippi med på skogsbilden.

12-åriga Pomeranian-tiken Pippi i skogen vid Vedema.

-Tack Emelie Andersson för de vackra bilderna!