• Foton!

• default-image

VIKTIGT MEDDELANDE!

På grund av rådande situation vi har i landet med COVID-19, har SKK beslutat enligt nedan. ”SKKs centralstyrelse uttalar att ingen klubborganiserad verksamhet ska genomföras av någon klubb inom SKK-organisationen.

• -Välkommen!

Påsk-slingan

Här är en aktivitet du kan göra om fantasin tryter under träningen eller bara för att det är kul.

Följ de gula snitslarna. Start vid stupröret på klubbstugan. På var snitsel sitter en övning. Titta noga, för instruktionen är en liten, liten lapp. (Den första, som sitter på klubbstugan, har ingen utan är bara ett startsnöre.)

Ta gärna foto och skicka in dem till fototillhundklubben@outlook.com om du vill ha din bild publicerad här på hemsidan

-Mycket nöje! 🙂 🙂

Hopp å lek

From. idag finns det glada hinder som barn (och vuxna med barnasinne) kan använda och roa sig med.

Perfekt när någon ”väntar på mamma/pappa” eller om man bara vill busa med sin hund en stund.

Hindren finns i lektionssalen och får gärna användas, ofta och mycket!

Plocka med de du vill använda ute och ställ tillbaka dem när du är klar. -Hopp å lek! 🙂

Foton!

I denna annorlunda tid ligger massa saker på is, men ”inte något ont som inte har något gott med sig”. För kanske du har mer tid att spendera med vovven? Hoppas det!
Här efterlyses foton på hundar, med eller utan sina mattar/hussar. Skicka in din bild till: fototillhundklubben@outlook.com

Bilderna publiceras löpande här på hemsidan.

(Genom att du skickar in din bild godkänner du att bilden publiceras.)

Skriv gärna något om bilden (om du vill). Ange också om du vill ha med texten.

Låt oss förnya hemsidan tillsammans med massor av bilder på klubbens alla härliga fyrfotingar!

VIKTIGT MEDDELANDE!

Enda undantaget från detta är verksamhet där högst tio personer samtidigt förväntas befinna sig på samma plats utomhus och där de närvarande personerna inte har rest dit från andra delar av landet eller utlandet.

Detta gäller från den 27 mars till och med 31 maj 2020, men beslutet kan förlängas vid behov.

Med klubborganiserad verksamhet avses all form av tävlingsverksamhet, utbildning, träffar, promenader och liknande.

Gällande resor är det tyvärr omöjligt att exakt definiera vad andra delar av landet innebär. Det blir en fråga om personligt omdöme utifrån smittspridningsaspekten.

Klubborganiserad verksamhet som ställs in med anledning av Centralstyrelsens beslut på grund av covid-19 ställas in med hänvisning till force majeure. Läs mer om inställda SKK-evenemang och force majeure.

För mer info från SSK gå till www.skk.se

Detta beslut innebär hos oss att:

• ALL Klubborganiserad verksamhet är inställd tillsvidare. Detta gäller samtliga kurser, organiserade träningar, tävlingar, promenader etc.
  • Klubben är fortfarande öppen för varje medlem och träningsgrupper att träna när man vill.

Vi vill dock uppmana alla samtliga som åker till klubben för att träna i egen regi att tänka på att hålla god handhygien och hålla avstånd till varandra, åk inte till klubben om man är minsta sjuk. Följ Folkhälsomyndighetens råd.

Om ni har några frågor eller liknande tveka inte att höra av er till ordforande@solvesborgsbrukshundklubb.se eller till Frida på 0731468066.

Sölvesborgs Brukshundklubb

Över stock och sten

…eller ja, rundan gick på fina gångvägar med bra underlag. 🙂

Ett tjugotal tvåbenta och nästan lika många fyrbenta slöt upp på klubben och deltog i årets första Trivselpromenad.

Det blev mer än bara motion i flock; vi tränade möten på olika sätt, ute på planen, och så blev det kaffestund och trevligt prat i klubbstugan.