• Saucer-Coffee-Cup

Stammis?

Mera information »

Glöm inte att boka din aktivitet på klubben!

Visst är det trevligt när det är fullt med aktiviteter på Vår klubb! För att göra det lite enklare för oss alla när vi planerar in kurser, tävlingar, kennelträffar mm.

Mera information »

Uppvisning på EKO i Fjälkinge.

Den 10 september ska Sölvesborgs brukshundklubb och Sölvesborgs Hundungdom arrangera en uppvisning på EKO i Fjälkinge. Det kommer vara avgränsat på parkeringen utanför ingången med pallar för att få till en ”plan”, vilken kommer att täckas (delvis) med nålfiltsmatta.

EKO har bjudit in leverantörer som kommer att ha extrapriser på bord utanför och det kommer att vara ponnyridning.

Vi kommer att vara där mellan kl. 11-15 och visa upp vår fantastiska klubb- barn som vuxna som pensionär, nybörjare till elitklass. Vill du vara med? Nosework, rallylydnad, agility (tunnlar och slalom), bruks- och tävlingslydnad men andra idéer emottages! Hör av dig till mig här på messenger alt. via epost maria.nordstedt@hotmail.com om du är intresserad av att vara med.

Kursstarter!

Ni har väl anmält Er till kurs i höst? Om inte gör det snarast! Mer information om kursutbudet finner du under fliken ”Kurser” här på sidan, håll även koll på klubbens Facebook sida!

okänd_malle_valp_250x374

Valpkurs start 17/8
Nybörjarkurs start 18/8
Rally Nybörjare start 5/10

Rallylydnad

Visste du att….

Rallygruppen har nu börjar med organiserad träning på klubben!

Tisdagar Jämna veckor 18,30.
Det kommer då finnas två ansvariga på plats man kan få hjälp av och även bana eller slingor uppsatta.

Stammis?

Fikar du ofta på klubben erbjuder vi nu dig att betala för ditt kaffe halvårs alt. helårsvis (kalender halvår/helår). Kostnaden för ett kalender halvår är 200kr, för helår 400kr. Betala din avgift, märk upp en kopp med ditt namn eller ta med en egen personlig kopp för att symbolisera att du är en ”stammis” som betalat i förväg för ditt kaffe! Använd DIN kopp när du fikar så vet alla att du betalat i förväg.

Vi litar på att du som nyttjar denna tjänsten håller reda på din kopp och betalar avgifterna när det är dags för en ny period.

Glöm inte att boka din aktivitet på klubben!

Visst är det trevligt när det är fullt med aktiviteter på Vår klubb!

För att göra det lite enklare för oss alla när vi planerar in kurser, tävlingar, kennelträffar mm. behöver vi få in ALLA bokningar som rör planen och stugan i vår kalender. Styrelsen har därför bestämt att ALLA måste boka in sina aktiviteter i vår kalender, detta gör du enklast genom att maila webmastern via kontakt formuläret och därefter även informera om aktiviteten på klubbens Facebook.