Kaninhålehelg!

Då våren nu börjar komma är det dags att vi fixar till vår plan. Vi är många som kommer igång riktigt med träningen utomhus när värmen kommer krypandes.

Vi kallar därför till en kaninhålehelg, detta är utöver fixardagarna. Då det finns många håller att fylla behöver vi alla hjälpas åt.

Vi bokar därför in helgen den 16-17/3 som kaninhålehelg!

Om vi alla kan komma upp och hjälpa till så kommer vi snart ha en kanon finns plan!.

Ta gärna med spadar och skottkärror om ni har möjlighet.

Klubben bjuder så klart alla på grillad korv!

Trygghetsvandra i kommunen och samtidigt bidraga till klubben

Vi har nu fått inbjudan av kommunen för att trygghetsvandra i komunen och samtidigt få pengar till föreningen. Så samtidigt som man gör en bra sak så kommer de till nytta för klubben. Man kan välja att trygghetsvandra en kväll eller flera. Varje kväll föreningen ställer upp behöver man vara två personer. Läs mer i inbjudan här och kontakta ordforande@solvesborgsbrukshundklubb.se för frågor eller anmälan.

Intressekoll Instruktörsutbildning

Vi utlyser nu en intressekoll för att gå instruktörutbildning på klubben.

Vi behöver fler insturuktörer då många söker sig till vår härliga klubb!

Kan du tänka dig att gå en utbildning? Vill du utvecklas själv i din hundträning och samtidigt andra?

Anmäls ditt intresse till utbildning@solvesborgsbrukshundklubb.se

Utbildningssektorn1959216_10206061218719007_1434594172683945107_n