Sankta Lucia

-Häng med på Trivselpromenad med tema miljöträning!

Söndagen den 13/12 ses vi kl.13:00 på parkeringen vid brofästet.

Vi går tillsammans en stadspromenad och avslutar när vi är åter vid bilarna. Ta gärna med kaffe/fika! Det avnjuter vi när vi gått klart.

PASSA PÅ ATT KLÄ DIG OCH DIN HUND I ”JULSKRUD”! (För den o-modige går det naturligtvis bra utan utstyrsel😊.)

Aktivitets-bingo Sön 29/11

Kom och gå på Bingo-promenad med din hund!

Start i klubbstugan (ute på trädäcket) mellan kl.10:00-10:30 Du väljer själv när du vill starta. Bricka köper du där (kostar 5kr brickan).

Det är en aktivitetsrunda, så se till att ta med rejält med goda/roliga mutor till din fyrbening.😁
❤️-ligt välkommen!

Fina vinster, sponsrade av Hedlund Mark & Spräng AB, finns att kamma hem!
-Stort Tack! för att Ni sponsrar oss.😊

Info till alla

Kära medlemmar;

Pga rådande läge i landet kan vi ej ha någon organiserad verksamhet.
Det innebär att Du som deltar i pågående kurs ej kan slutföra den i nuläget. Vi kommer att återuppta kurserna när läget gällande Covid-19 är annorlunda.
Det innebär även att sektorerna som har inplanerade möten får digitalisera eller flytta fram mötet.

De kurser som skulle gått igång inom de närmsta veckorna skjuts också på framtiden.
Vi återkommer med nya startdatum så fort läget förändrats till det bättre!

Nu håller vi tummar och tassar för att Covid-19 ska släppa taget om oss, så att vi kan få välkomna bättre tider.

-Tills dess önskar vi att ni tar hand om Er!