Hallen

Välkommen till vår träningshall

Här erbjuder vi 600 kvm ouppvärmd hall med fibergrus som underlag. Här kan hundägare och träningskompisar mötas och träna tillsammans i fräsch lokal när vädret är kallt, regnigt och blåsigt ute. Sommartid kan vi dessutom öppna två stora portar så att frisk luft och solsken kommer in.

Förutom vår träningshall på 600 kvm finns det tillgång till pentry och toalett och dusch i klubbstugan som ligger i direkt anslutning till hallen. I hallen finns möjlighet att sitta vid bord med en stor whiteboardtavla för teoripass. Utanför hallen finns också möjlighet att träna på våra stora appellplaner.

Sölvesborgs Brukshundklubb erbjuder ett brett utbud av olika kurser som vintertid och vid dåligt väder kan bedrivas i hallen. För övrigt är hallen avsedd för privat uthyrning och taxorna är gällande för detta. Om hallen önskas hyras för kommersiell verksamhet eller kurser som ej går i Sölvesborgs Brukshundklubbs regi så offereras detta efter separat överenskommelse.

Det går även att hyra 2 st övernattningsrum med 2 bäddar i varje på Sölvesborgs Brukshundklubb, 16 st husvagnsplatser med el i anslutning till appellplanerna går att hyra via Riesen i Syd. Andra alternativ är Ynde vandrarhem ca 1 km från Sölvesborgs Brukshundklubb och stugor för uthyrning på Bokeslätts Ridklubb ca 500meter från appellplanerna.

Vår målsättning är att skapa en bra miljö för dig som vill arbeta och utvecklas tillsammans med din hund året runt oavsett väder.

Priser per timme:

Vardagar kl.6:00-16:00 50kr för medlem (100kr för övriga)

Vardag kväll kl.16:00-23:00 100kr för medlem (200kr för övriga)

Lördag, söndag, helgdag 100kr för medlem (200kr för övriga)

För fler alternativ: Läs på sidan Trivselregler!