Medlemsinformation

Vill du bli medlem i Sölvesborgs Brukshundsklubb kan du fylla i formuläret nedan eller mailar du uppgifter till: medlem@solvesborgsbrukshundklubb.se

Är du under 25 år? Då kan du bli medlem i Sölvesborgs Hundungdom, klicka här!

Bli medlem:

Fieldset

Bekräftelse av anmälan

Betala in medlemsavgiften på Bankgiro: 871-7647

Märk din betalning med deltagarens namn och aktuell kurs i meddelande raden.

OBS! Får du ingen bekräftelse när du skickat in formuläret, skicka det en gång till!

Medlemsavgifter År 2018
    Helbetalande medlem
    (A-medlem)
    630.00:-
    Familjemedlemskap
    (C-medlem)
    240.00:-
    Delbetalande medlem
    (D-medlem)
    300.00:-
    Är Du över 25 år blir Du medlem i Sölvesborgs Brukshundklubb och upp till och med 25 år blir medlem i Sölvesborgs Hundungdom.

fixardag

Som medlem har du tillgång till hela vår fina anläggning året om! Vi är en förening som hjälps åt att hålla anläggningen hel och ren, vill du hjälpa till med detta är Du alltid varmt välkommen att kontakta oss! Vi anordnar fixardagar när det behövs, information om när de är kommer att finnas här på hemsidan och på vår Facebook sida såklart.

Vill du bidra med något annat, sponsring, vara funktionär på en tävling, bli instruktör eller kanske hjälpa till på våra kurser? Kontakta någon ur styrelsen så hjälper dom dig!

Som medlem ber vi dig läsa igenom gällande dressyrpolicy och SBK’s värdegrunder.

Svenska Brukshundklubbens förbundsstyrelse (FS) policy för hundhållning och relation till hunden vid uppfostran, utbildning och träning.

Genom att klicka på nedanstående länk så kommer du till den nya policyn som ersätter den tidigare policyn som i dagligt tal kallats för Svenska Brukshundklubbens dressyrpolicy samt våra gemensamma värdegrunder.

Medlemsförmåner Sölvesborgs Brukshundklubb

Hundaktiviteter

Som medlem i Sölvesborgs Brukshundklubb får du tillgång till hundkurser, utbildningar, träningsytor, träningsgrupper, ätt att delta på prov & tävlingar, utställningar, mentalbeskrivningar och mycket annat.

Medlemstidningen Brukshunden

Du får vår medlemstidning Brukshunden – Sveriges största hundtidning för aktiva hundägare – hem i brevlådan 6 gånger per år.

Försäkring för personolycksfall ingår

Under ditt medlems år är du försäkrad om något skulle hända dig på våra aktiviteter, SBK:s försäkring personolycksfall ingår i medlemsavgiften.

Rabatt på hundförsäkring

Du får rabatt på din hundförsäkring hos Agria djurförsäkring.

Förmånliga sakförsäkringar

Du får som medlem i SBK möjlighet till prisvärda sakförsäkringar – anpassade för dig som hundägare – genom Watercircles miljösmarta försäkringar.

Rabatt och erbjudanden från Mackes Zoo & Fritid

Som medlem i Sölvesborgs BK får du rabatt och olika erbjudande från vår lokala sponsor Mackes Zoo &Fritid

Information och erbjudanden från Royal Canin

Genom SBK:s samarbete med Royal Canin får du som medlem löpande erbjudanden gällande hundfoder och näringslära.