Ni glömmer väl inte?

Fixardag

Söndagen den 15/8 är det dags för fixardag. Vi samlas kl 10 på klubben och håller på till cirka kl 15.

Klubben bjuder på mat och fika till de som deltar. För att veta hur många personer vi ska ordna mat till vill vi ha in föranmälan och denna görs genom sms till Fia: 0767-902298 senast 11/8.

Hoppas vi ses!

/ Anläggningssektorn

Fixardag

Hoppas vi ses!

/ Anläggningssektorn

Viktigt ämne!

Hjälp till att upplysa blivande hundägare! Sprid budskapet! Tipsa om att gå in på skk.se och läs.

”Min hund är ingen smuggelhund” är ett initiativ från SKK. Tanken är att vi hjälps åt för att stoppa denna brottsliga verksamhet, med oändligt lidande inblandat, genom kunskap.

Det står bl.a så här:

”Tanken med symbolen är att uppmärksamma valpköpare om vikten av att göra ett medvetet hundköp och ta reda på valpens bakgrund.

Genom att använda symbolen uppmärksammas problematiken och du gör ett aktivt ställningstagande.”

Varmt!😅

Sommarvärmen var uppskruvad till max när det var kurstillfälle för den ena AL1-gruppen. Tappra förare och duktiga vovvar tog sig an kvällens uppgifter med glans!

Vissa hade sån fart i inkallningen att de inte ens kunde fångas på bild.

Klara, färdiga, gå! (på kurs)

Äntligen! Kursverksamheten tassar igång så smått och du är hjärtligt välkommen att anmäla dig till den kurs du är sugen på att gå.

(Det ligger ej datum under rubrikerna, men det går utmärkt att skicka in sin anmälan ändå.)

All verksamhet sker enligt de restriktioner och råd som är aktuella.

Kläder med tryck – Klubbkläder

Glömt kepsen hemma och solen strålar?
-Inga problem!
Det finns kepsar att köpa, i lektionssalen i klubbstugan, för 80kr/st.
Några ex av t-shirts mm finns också till försäljning!
Först till kvarn!
Betalning sker till samma Swish som används till Hallen.
Märk betalningen med ”Klubbkläder”.
Prislista hänger vid kläderna.

Prova, betala och ta med hem.
(Obs: låt galgen hänga kvar.)