Tunnel-race 14/8

Samling på planen kl.17:00, söndagen den 14/8.

Aktiviteten passar ALLA hundar! Ta med gott godis, leksak och vattenskål.

Kostar 25kr per människa. Du kan ha med flera hundar alltså. Du betalar, när vi ses, antingen kontant eller via swishen till kiosken.

Det ingår grillad korv och dricka!

Anmäl dig senast 13/8 till: aktivitetssektorn@solvesborgsbrukshundklubb.se

Ange eventuell specialkost/allergi.

Hjärtligt välkommen! //Aktivitetssektorn

Kvällspasset

Sugen på fler bilder och filmsnuttar? Titta in på Aktivitetssektorns Instagram: aktivitetssektorn_sbg_bk

Förfrågan kring kurser

Vi får just nu många frågor kring när nästa Allmänlydnadskurs (nivå 1) och valpkurs börjar. Vi arbetar för att starta upp en kurs snarast möjligt och då datum är satta annonserar vi kursen här på hemsidan, tillsammans med information om hur du anmäler dig. Håll utkik!

prova på Rallylydnad under hundens vecka

Välkomna att prova på Rallylydnad på Sölvesborgs Brukshundklubb!

När: Onsdagen den 14/9 kl 18:00-20:00

Var: Sölvesborgs Brukshundklubb

Sölvesborgs Brukshundklubb bjuder in till öppet hus! Vi välkomnar både våra medlemmar och allmänheten till denna kväll där ni kan prova på rallylydnad och ställa frågor kring Brukshundklubben.

Ingen föranmälan behövs och medverkan är kostnadsfri. Korv och fika finns till försäljning.

Kvällen arrangeras i samarbete med Studiefrämjandet. ”Hundens vecka äger årligen rum i vecka 37. Då kan både hundar och hundägare testa på olika aktiviteter vid hundklubbarna runt om i Sverige. Visionen med veckan är att alla hundägare ska lära sig något nytt och inspireras till ett aktivt hundliv.”

Välkomna!

Info till Instruktörer mfl.

När det är dags för Dig att medverka som tex. Instruktör i Kursverksamhet, funktionär i Tävlingsverksamhet, Figurant på MH eller andra uppdrag för klubbens räkning: Ny information finns att läsa! Ligger i en plastmapp i katedern i teorisalen. -Håll Dig uppdaterad!

Klubbkläder

Nu finns (de förbeställda) klubbkläderna att hämta i teorisalen. Hur du betalar dem: info sitter på klädställningen. T-shirt 170kr, Hoodie 580kr.

Kepsar finns åter i lager! 90kr/st.

Kläderna är namnade och ligger på bordet. Hämtas så snabbt som möjligt, så de ej blir solblekta!

Sommar-REA!! De kläder som hänger på galgar på klädställningen är just nu halva priset! Softshelljacka, zip-tröja och t-shirts i olika storlekar. Priset hänger på klädställningen. Du betalar hälften av det som står angivet. Skönhetsfel/solblekta i liten grad. Kolla, prova, köp.

MidsommaRdans

Först var det dans kring midsommarstången, till ljuva toner av dragspel (live) och sedan blev det cup där Midsommarmästaren utsågs. Tack till alla som (trotsade supervärmen och) deltog!

Miljöträning