Välkommen!

Vi bjuder in våra instruktörer och ni som vill hjälpa till på kurs till instruktörsträff den  27/9 kl: 19:00.

Klubben bjuder på fika.

Föranmälan till Fia på 0767-902298 senast 24/9.

Hoppas vi ses!

/ Utbildningssektorn

Klubben bjuder in sina medlemmar till TräningslÖrdag!

Lördagen den 8/10 samlas vi kl 9:00 vid klubbstugan. Vi delar där in oss i mindre träningsgrupper beroende på vad man vill träna under dagen: rally, lydnad, spår/sök, nosework/specialsök, etc

Grupperna lägger därefter själva upp dagens träning.

Kl 15:00 samlas vi åter på klubben och grillar tillsammans. Var och en ordnar med egen mat och dryck, klubben ordnar kol och tändvätska.

Öppen för alla medlemmar, ingen föranmälan krävs och dagen är helt kostnadsfri.

Hälsningar Utbildningssektorn

Tunnel-race!

I riktig sommarhetta genomfördes Tunnelracet. Full fräs på både två- och fyr-beningarna! Vilken glädje!

Ett stort Tack till Hundungdom🌷 för att vi fick låna era tunnlar och hinder. //Aktivitetssektorn

Kvällspasset

Sugen på fler bilder och filmsnuttar? Titta in på Aktivitetssektorns Instagram: aktivitetssektorn_sbg_bk

Förfrågan kring kurser

Vi får just nu många frågor kring när nästa Allmänlydnadskurs (nivå 1) och valpkurs börjar. Vi arbetar för att starta upp en kurs snarast möjligt och då datum är satta annonserar vi kursen här på hemsidan, tillsammans med information om hur du anmäler dig. Håll utkik!