Julparad lör. 18/12

Ta en paus i julstökandet och gå med i klubbens jul-parad! Vi ses på stora parkeringen mellan brofästet och glassbåten kl. 10:30 och går sedan tillsammans genom stan. Perfekt miljöträning!

Vi avslutar rundan på samma ställe som vi startar så ta med fika om du vill, för vi avrundar med det.

Kom gärna utklädd! Gäller både 2- och 4-benta deltagare.😊

-Varmt välkommen! //Aktivitetssektorn

Valberedningens förslag 2022

Här kommer nu valberedningens förslag till verksamhetsåret 2022.

Nu kan ni medlemar tycka till eller nominera andra personer som ni önskar i styrelsen under verksamhets året 2022.

Maila era förslag till Alf Karlström (Sammankallande valberedningen) axeltorp1@telia.com

OrdförandeFrida Elofsson           Anna Strandberg Nyval
Vice OrdförandeAnna Strandberg      Johanna Hedlund Fyllnadsval
SekreterareIngrid Lundh             Rebecka Nilsen Nyval
KassörAnton Gustavsson    Anton Gustavsson 1år kvar
LedamotMaria Nordstedt        Maria Nordstedt Omval
LedamotBengt Johnsson        Bengt Johnsson  1år kvar
LedamotNellie Hansson          Nellie Hansson  Omval
LedamotFia Olofsson              Ingrid Malmström Nyval
LedamotJohanna Hedlund      Catarina Håkansson Fyllnadsval
SuppleantIngrid Malmström       Jens Böckman Nyval
SuppleantRebecka Nilsen         Jenny Hedlund Fyllnadsval
RevisorBertil Hemmingsson   Bertil Hemmingsson Omval
RevisorInger Hemmingsson    Inger Hemmingsson Omval
RevisorsuppleantKristina Jönsson          Kristina Jönsson       Omval

Väntar du på kurs?

Vi har under veckan uppdaterat vår hemsida och det går inte längre att göra kursanmälan/intresseanmälan för att ställa sig i kö till våra kurser.

Har du anmält dig till en kurs sedan tidigare så kommer vi att erbjuda dig en plats vid nästa kursstart.

Den 1:a februari kommer vi att annonsera vårens kurser, tillsammans med information om hur du anmäler dig till dessa, håll utkik på hemsidan då.

Är du SBK utbildad instruktör?

Klubbarna i distriktet har blivit ombedda att uppdatera registret över aktiva instruktörer som har SBK utbildning och vi skulle behöva din hjälp med detta. Är du SBK utbildad instruktör? Hör av dig till fia.olofsson@gmail.com senast 20 december. Obs det finns inget krav på att hålla kurs utan är endast för uppdatering av register.

Tack för din hjälp!

/ Utbildningssektorn