MidsommaRdans

Först var det dans kring midsommarstången, till ljuva toner av dragspel (live) och sedan blev det cup där Midsommarmästaren utsågs. Tack till alla som (trotsade supervärmen och) deltog!

Miljöträning

Stort TACK till dagens fixargäng! Så mycket som hunnits med och så fint det blev! Bland annat så hann vi med putsning av fönster och tvätt av hallens utsida. Köksluckorna hängdes upp och fick nya handtag, lillstugan och köket fick sig en storstädning.

Klubbkläder

Till Dig som beställt: kläderna är på gång!😃 När din tröja/tröjor finns på plats för avhämtning (i klubbstugan) publiceras det här.

Betalning sker via Swish eller kontant i samband med att du hämtar din tröja. Fullständig Info ang detta finns vid ställningen med kläder i teorisalen.

Angående kod till Klubbstugan

Det verkar ha varit tekniska bekymmer med funktionen att ansöka om kod till klubbstugan. De medlemmar som tidigare ansökt om kod men inte fått någon ber vi därför att ansöka igen.

Du ansöker genom att fylla i formuläret BESTÄLLNING AV KOD TILL KLUBBSTUGAN på hemsidan. Om du besöker hemsidan via en dator hittar du formuläret i högerkolumnen. Om du besöker hemsidan via en mobil hittar du formuläret under SIDEBAR +

Tänk på att fylla i samtliga uppgifter för att vi ska kunna hantera din ansökan.

Wow! Insamlingen genererade:

Tillsammans samlade vi ihop över sextusen kronor!! Detta dubbleras av Djurskyddet Sverige (dit ni/vi swishade bidragen) och vi landade på en totalsumma på över 12.000kr!! Wow!! Och Tack!

Vinnarna och svaren av Tipsrundan hittar du under fliken ”Hänt i Bild”.

//Aktivitetssektorn

Bra jobbaT!

Dagens fixargäng gjorde ett toppenjobb och vi fick mycket gjort. Bland annat så tvättades de gamla köksluckorna och målning av dessa påbörjades. Även lilla staketet och lillstugan fick sig en tvätt. Löv krattades, saker skruvades upp och det städades och skrubbades lite här och var. Stort tack till alla som var där!

Hjälp djuren i uKraina!

På söndag, 13/3 kl.13:00 öppnar rundan. Start och Mål är vid klubbstugan.

Det kostar 50kr (eller mer om Du vill) att delta.

Pengarna ska swishas/lämnas kontant vid start. All information får Du på plats.

En kortare och en längre runda/tipsrunda finns att välja på. Senast kl.15:00 bör Du vara tillbaka vid klubbstugan. Där bjuds det på våffla och dryck. Varenda öre som samlas in går oavkortat till djuren som drabbats av kriget. Din insats är viktig!

Aktivitetssektorn önskar Dig, medlem som icke medlem, Varmt Välkommen att bidra och delta på söndag! Evenemanget är öppet för alla, med eller utan hund!

Renovering klar

Nu är renoveringen av stora toaletten klar (endast lite småfix återstår) och vi är så nöjda med det fina resultatet! Stort tack till alla inblandade:

Jonas Golvteam i Valje AB
Mårtenssons VVS i Sölvesborg AB