Allmänlydnad Nivå 1

Nybörjarkurs Allmänlydnad nivå 1
Kursinfo: Kursen riktar sig till er som har gått valpkurs eller har en hund som är äldre än 5 månader. Vi repeterar och bygger vidare på valpkursen. Hundens utveckling fortsätter i och med att valpen växer till unghund och kommer nu att kräva lite mer av dig som hundägare. Därför kommer vi att gå igenom de moment som tillhör en god vardagslydnad. 7 kurstillfällen. Kursen genomförs med hänsyn till restriktioner kring Covid-19.
Vaccination ska vara utfärdade enligt SKK:s riktlinjer, vaccinationsintyg tas med vid första kurstillfället.

Plats: Sölvesborgs Brukshundklubb.

Kursstart:
Tid:

Datum:

Anmälan: Du gör anmälan genom att fylla i ett formulär på hemsidan för Sölvesborgs brukshundklubb, formuläret hittar du vid information om kursen, längst ner på sidan.  http://solvesborgsbrukshundklubb.se/wordpress/verksamhet/kurser/nyborjarkurs/. Du får ett automatiskt svar att din anmälan är mottagen, detta är också ett bevis på att du kommit med på kursen. Cirka en vecka före kursstart får du ett välkomstbrev med mer information.

Pris: 1000 kr + medlemskap i Sölvesborgs Brukshundklubb som krävs för deltagande. Kursavgiften skall vara betald i god tid före kursstart och inbetalas på klubbens bankgiro 871-7647, viktigt att ange kurs samt kursdeltagarens namn som referens.

Frågor, kontakta:  utbildning@solvesborgsbrukshundklubb.se

Kursanmälan

 

Bekräftelse av anmälan