Bokning av hallen

För att kunna boka tider i hallen behöver du först blir registrerad som användare i bokningssystemet. Observera att vi i nuläget endast ger ordinarie medlem i Sölvesborgs Brukshundklubb eller Sölvesborgs Hundungdom tillgång till att boka hallen.

1. Registrera dig

Skicka ett mail till hallen@solvesborgsbrukshundklubb.se där du anger:

• För- och Efternamn
  • Medlemsnummer

Vi registrerar dig som användare. (Tänk på att detta sker manuellt och att vi som jobbar med det gör det ideellt, det kan därför dröja några dagar innan det är klart).

1. Godkänn inbjudan

När du har blivit upplagd som användare skickar vi en inbjudan till dig via mail. Denna inbjudan behöver du godkänna. I mailet finns även ditt lösenord.

1. Boka och betala

När du fått dina inloggningsuppgifter kan du boka tid i hallen. För att komma till bokningssidan klickar du på bilden nedan. Hallen går att boka mellan 06:00 på morgonen till 23:00 på kvällen alla dagar på året. Endast en tid går att boka åt gången, nästa tillfälle får bokas när föregående har nyttjats.

När du har bokat får du en bokningsbekräftelse med ett bokningsnummer. Du swishar din betalning till 123 146 49 24 och märker denna med ditt bokningsnummer och namn. När din bokning och betalning är granskad får du ett sms om att den är godkänd.

Uthyrning av hallen till privatperson som ej är medlem, till kommersiell verksamhet eller kurser som ej genomförs i Sölvesborgs Brukshundklubbs regi offereras separat, vänligen skicka er förfrågan till hallen@solvesborgsbrukshundklubb.se