Bokning av hallen

För att kunna boka tider i hallen behöver du först blir registrerad som användare. Observera att vi i nuläget endast ger ordinarie medlem i Sölvesborgs Brukshundklubb eller Sölvesborgs Hundungdom tillgång till att boka hallen. Börja med att skicka ett mail till hallen@solvesborgsbrukshundklubb.se

Där behöver du ange:

• För- och efternamn
  • Medlemsnummer

När du har blivit upplagd kommer du får en inbjudan via mail. Denna behöver du godkänna. I mailet finns även ditt lösenord. (Tänk på att detta sker manuellt och att vi som jobbar med det gör det ideellt, det kan därför dröja några dagar innan det är klart).

När du sedan fått dina inloggningsuppgifter kan du boka din tid i hallen. Hallen går att boka mellan 06:00 på morgonen till 23:00 på kvällen alla dagar på året. Endast en tid går att boka åt gången, nästa tillfälle får bokas när föregående har nyttjats.

När du har bokat får du en bokningsbekräftelse med ett bokningsnummer, då swishar du din betalning till 123 146 49 24 och märker denna med ditt bokningsnummer och namn.

När din bokning och betalning är granskad får du ett sms att den är godkänd.

Vid frågor ber vi er i första hand att kontakta ansvarig för hallen och det gör man lättast på mail: hallen@solvesborgsbrukshundklubb.se

Boka din tid i hallen via att klicka på bilden nedan

Uthyrning av hallen till privatperson som ej är medlem, till kommersiell verksamhet eller kurser som ej genomförs i Sölvesborgs Brukshundklubbs regi offereras separat, vänligen skicka er förfrågan till hallen@solvesborgsbrukshundklubb.se