Fixarlista

Hej kära medlemmar!

Här kommer en Fixarlista där vi listat saker som behöver ordnas i och omkring anläggningen. Tanken är att man som medlem på egen hand ska kunna åka upp och fixa när man har tid och möjlighet.

Alla bidrag, stora som små, gör skillnad och vi hoppas på ett positivt gensvar. Glöm inte att du kan samla poäng som du sedan kan använda för att hyra träningshallen. Fram till och med 31 december i år ger 1 timmes arbete 1 timme i hallen.

Har du checkat av någon av punkterna på listan eller vill att vi lägger till något? Maila anlaggning@solvesborgsbrukshundklubb.se

• Räfsa upp löv kring klubbstugan och lillstugan
  • Räfsa upp löv och grenar i hundgårdarna
  • Tvätta lillstugans ena kortsida (börjar bli grön)