VIKTIGT MEDDELANDE!

På grund av rådande situation vi har i landet med COVID-19, har SKK beslutat enligt nedan.

SKKs centralstyrelse uttalar att ingen klubborganiserad verksamhet ska genomföras av någon klubb inom SKK-organisationen.

Enda undantaget från detta är verksamhet där högst tio personer samtidigt förväntas befinna sig på samma plats utomhus och där de närvarande personerna inte har rest dit från andra delar av landet eller utlandet.

Detta gäller från den 27 mars till och med 31 maj 2020, men beslutet kan förlängas vid behov.

Med klubborganiserad verksamhet avses all form av tävlingsverksamhet, utbildning, träffar, promenader och liknande.

Gällande resor är det tyvärr omöjligt att exakt definiera vad andra delar av landet innebär. Det blir en fråga om personligt omdöme utifrån smittspridningsaspekten.

Klubborganiserad verksamhet som ställs in med anledning av Centralstyrelsens beslut på grund av covid-19 ställas in med hänvisning till force majeure. Läs mer om inställda SKK-evenemang och force majeure.

För mer info från SSK gå till www.skk.se

Detta beslut innebär hos oss att:

• ALL Klubborganiserad verksamhet är inställd tillsvidare. Detta gäller samtliga kurser, organiserade träningar, tävlingar, promenader etc.
  • Klubben är fortfarande öppen för varje medlem och träningsgrupper att träna när man vill.

Vi vill dock uppmana alla samtliga som åker till klubben för att träna i egen regi att tänka på att hålla god handhygien och hålla avstånd till varandra, åk inte till klubben om man är minsta sjuk. Följ Folkhälsomyndighetens råd.

Om ni har några frågor eller liknande tveka inte att höra av er till ordforande@solvesborgsbrukshundklubb.se eller till Frida på 0731468066.

Sölvesborgs Brukshundklubb