Trivsel regler

Här erbjuder vi 600 kvm ouppvärmd hall med fibergrus som underlag. Här kan hundägare och träningskompisar mötas och träna tillsammans i fräsch lokal när vädret är kallt, regnigt och blåsigt ute. Sommartid kan vi dessutom öppna två stora portar så att frisk luft och solsken kommer in.

Förutom vår träningshall på 600 kvm finns det tillgång till pentry och toalett och dusch i klubbstugan som ligger i direkt anslutning till hallen. I hallen finns möjlighet att sitta vid bord med en stor whiteboardtavla för teoripass. Utanför hallen finns också möjlighet att träna på våra stora appellplaner.

Sölvesborgs Brukshundklubb erbjuder ett brett utbud av olika kurser som vintertid och vid dåligt väder kan bedrivas i hallen. För övrigt är hallen avsedd för privat uthyrning och taxorna är gällande för detta. Om hallen önskas hyras för kommersiell verksamhet eller kurser som ej går i Sölvesborgs Brukshundklubbs regi så offereras detta efter separat överenskommelse.

Det går även att hyra 2 st övernattningsrum med 2 bäddar i varje på Sölvesborgs Brukshundklubb, 16 st husvagnsplatser med el i anslutning till appellplanerna går att hyra via Riesen i Syd. Andra alternativ är Ynde vandrarhem ca 1 km från Sölvesborgs Brukshundklubb och stugor för uthyrning på Bokeslätts Ridklubb ca 500meter från appellplanerna.

Vår målsättning är att skapa en bra miljö för dig som vill arbeta och utvecklas tillsammans med din hund året runt oavsett väder.

Bokning, prisinformation & trivselregler

Boka tid i vår hall.

Vid frågor ber vi er i första hand att kontakta ansvarig för hallen och det gör man lättast på mail: hallen@solvesborgsbrukshunklubb.se

Hallen går att boka mellan 06:00 på morgonen till 23:00 på kvällen alla dagar på året.

Endast en tid går att boka åt gången, nästa tillfälle får bokas när föregående har nyttjats.

För medlemmar och privat personer gäller följande priser från januari 2019 tillsvidare:
(Uthyrning av hallen för kommersiell verksamhet eller kurser som ej genomförs i Sölvesborgs Brukshundklubbs regi offereras efter separat överenskommelse)

Medlemmar Sbg BK             Övriga

Dagtid vardagar 6.00- 16.00                       50kr/tim         100kr/tim

Kväll vardagar 16.00- 23.00                        100kr/tim       200kr/tim

Lördag, söndag helgdag                             100kr/tim       200kr/tim

Hel helg                                                                           3 500kr ( Ev. hyra klubbstuga tillkommer

Hallhyra betalas via Swish 123 146 49 24 om inget annat överenskommes och till ovanstående.

Vill någon som ej är medlem hyra hel- eller halvdagar dagar är kostnaden och tider som följer:
Halvdag innebär antingen förmiddagar kl. 06.00 – 13.00 eller eftermiddagar kl. 13.00 – 20.00.

Helg hela dagen (12 timmar): 2000kr per dag
Vardag hela dagen (12 timmar):1300kr per dag

Halvdagar Helg (6 timmar): 1000kr
Vardag Halvdagar förmiddag (6 timmar): 500kr eftermiddag (6 timmar) 900kr

(Om majoriteten av de som tränar i hallen inte är medlemmar i Sölvesborgs Brukshundklubb skall taxa för övriga tillämpas)

( Under januari och eventuellt februari 2019 kommer hallen endast att hyras ut till medlemmar i Sölvesborgs Brukshundklubb som har kvitterat ut nyckel till klubbstuga)

Trivsel

Den som bokat en tid skall närvara och ansvarar för att övriga som deltar på den tiden har tagit till sig gällande regler såväl för vistelse på Sölvesborgs Brukshundklubb som specifika för hallen

• SBK:s dressyrpolicy gäller för all träning
  • Rastning av hundar sker utanför området.
  • Bilar parkeras med bakluckor från vägen
  • Inga fimpar får slängas inom området – tänk på våra valpar och unghundar och barn
  • Endast friska och vaccinerade hundar får vistas i hallen.
  • Löptikar är välkomna, men ska använda tikskydd.
  • Om det sker en “olycka ”och hunden gör ifrån sig ska detta omgående plockas upp och läggas i avsedda kärl som finns på klubbområdet. Om hunden kissar använd de vattenkannor som är utplacerade i hallen för att vattna på stället.
  • Tappat eller kastat godis skall plockas upp från golvet så att fibergruset ej förorenas och lockar till sig skadedjur.
  • Se till att minimera störningar för andra som tränar.
  • Undvik att din hund står och skäller i onödan.
  • Träningsredskap plockas undan innan hyrtiden gått ut.
  • Större spår och hålor som uppkommit under träningen skall räfsas igen så att nästa hyresgäst omgående kan starta sin träning i en iordningställd hall.
  • Vid eventuell skada på hall eller utrustning skall detta omgående rapporteras och om de orsakats av de som hyrt hallen så skall ersättning för skadan erläggas.
  • All träning sker på egen risk och samtidigt gäller naturligtvis strikt hundägaransvar.

Om någon ej följer reglerna så kan varning utdelas och om förseelsen upprepas eller är av alvarligare art så innebär det att man ej fortsättningsvis får hyra hallen eller vistas där.