Anmälan öppen Nivå 1

Fortsättningskurs Allmänlydnad Nivå 1

Nu är datum fastställda för höstens kurs.
Välkommen med anmälan!

Kursinfo: Kursen riktar sig till er som har gått valpkurs eller har en hund som är äldre än 5 månader. Vi repeterar och bygger vidare på valpkursen.
Hundens utveckling fortsätter i och med att valpen växer till unghund. Den kommer nu att kräva mer av dig som hundägare. Därför kommer vi att gå igenom de moment som tillhör en god vardagslydnad.Tillgång till inomhushall finns. 7st kurstillfällen.  Kursen genomförs med hänsyn till restriktioner kring Covid-19.

Plats: Sölvesborgs Brukshundklubb.

Kursstart: ons  29/7           Tid: kl 18.30

Datum: Ons 29/7 kl.18:30Lör 1/8 kl.10:30Tis 4/8 kl.18:30Sön 9/8 kl.10:30Ons 12/8, kl.18:30Ons 19/8 kl.18:30 samt Sön 23/8 kl.10:30

Anmälan: Du gör anmälan genom att fylla i ett formulär på hemsidan för Sölvesborgs brukshundklubb, formuläret hittar du vid information om kursen, längst ner på sidan.  http://solvesborgsbrukshundklubb.se/wordpress/verksamhet/kurser/nyborjarkurs/. Du får ett automatsvar att din anmälan är mottagen, detta är också ett bevis på att du kommit med på kursen. Cirka en vecka före kursstart får du ett välkomstbrev med mer information.

Pris: 1000 kr + medlemskap i Sölvesborgs Brukshundklubb som krävs för deltagande. Kursavgiften skall vara betald i god tid före kursstart och inbetalas på klubbens bankgiro 871-7647viktigt att ange kurs samt kursdeltagarens namn som referens.

Frågor, kontakta: utbildning@solvesborgsbrukshundklubb.se